Ik heb interesse!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen? We willen je vragen om dit formulier in te vullen zodat we een idee hebben met wie we te maken hebben, en met welke motivatie je graag zou deelnemen. Als we denken dat er een match is, dan zullen we contact met je opnemen om een kennismakingsgesprek te plannen. Hierin delen we wat meer gedetailleerde informatie met je en bestaat er voor jou de mogelijkheid om je vragen aan ons te stellen.

Lees verder onder de afbeelding.

Indeling & beschikbare appartementen

Ons appartementencomplex bestaat uit 33 koopappartementen van verschillende grootte, verdeeld over 7 woonlagen. Op dit moment zijn er nog verschillende appartementen beschikbaar, in grootte variërend van 60 tot 98 m² op verschillende etages. De voorlopige VON-prijzen voor deze appartementen liggen tussen € 264.000 en € 410.000.

Bij ieder appartement moet apart een parkeerplaats gekocht worden. Dit kan een individuele parkeerplaats of een deelparkeerplaats zijn. De prijzen daarvan bedragen €25.000 en bij een deelparkeerplaats € 6.250. De parkeerkelder bevindt zich onder het gebouw.

Om je een idee te geven over de indeling van het gebouw en de beschikbare appartementen kun je het document in deze link bekijken. Hierbij gaat het om het momentopname van december 2021. Voor de actuele beschikbaarheid neem contact met ons op via deze link.

Kennismakingsgesprek

De eerste stap op weg naar het lidmaatschap van de Vereniging is een kennismakingsgesprek met twee leden van de Vereniging. Dit gesprek kan in persoon of via een video-belverbinding plaatsvinden. Tijdens het gesprek zullen we je informeren over de uitgangspunten en de status van ons cohousingproject. Daarnaast horen we graag meer over jouw verwachtingen en je motivatie om deel te nemen aan het project. Het gesprek is bedoeld om te ontdekken of er een wederzijdse klik is op basis waarvan de vervolgstappen in dit stappenplan gezet kunnen worden. Van onze kant beslissen de twee leden na afloop van het gesprek of je in het ‘Register van aanmelding’ opgenomen kunt worden. Uiteraard kun je dan zelf beslissen of je door wilt gaan of niet.

Wil je op de hoogte blijven?

Er komen regelmatig nieuwe updates over de ontwikkeling van het gebouw én nieuwe afleveringen van onze podcast. Laat je e-mailadres achter en we houden je op de hoogte van de nieuwste updates.