Ik heb interesse!

Wat moet je doen om in aanmerking te komen? Neem om te beginnen contact met ons op per e-mail. We zullen je dan vragen met welke motivatie je wil deelnemen. Daarna nemen we contact met je op, om een kennismakingsgesprek te plannen. Hierin delen we wat meer gedetailleerde informatie met je en bestaat er voor jou de mogelijkheid om je vragen aan ons te stellen.

Lees verder onder de afbeelding.

Indeling & beschikbare appartementen

Ons appartementencomplex bestaat uit 33 koopappartementen van verschillende grootte, verdeeld over 7 woonlagen. Ook zijn er atelierwoningen en bedrijfsruimtes in het gebouw.

Op dit moment zijn er nog verschillende appartementen beschikbaar, in grootte variërend van 60 tot 120 m² op. verschillende etages. De voorlopige VON-prijzen voor deze appartementen liggen tussen € 280.000 en € 500.000. Er zijn ook enkele atelierwoningen (met een werkruimte op de begane grond aan de parkzijde) en een tweetal bedrijfsruimtes beschikbaar.

Er is een beperkt aantal parkeerplaatsen. De voorlopige prijs van een parkeerplaats bedraagt €25.000. Deze kosten maken geen deel uit van de bovengenoemde voorlopige VON-prijs. De parkeerplaatsen bevinden zich inpandig. Daarnaast zijn er parkeergarages in de directe omgeving waar men een parkeerplaats kan huren.

Kennismakingsgesprek

De eerste stap op weg naar het lidmaatschap van de Vereniging is een kennismakingsgesprek met twee leden van de Vereniging. Dit gesprek kan in persoon of via een video-belverbinding plaatsvinden. Tijdens het gesprek zullen we je informeren over de uitgangspunten en de status van ons cohousingproject. Daarnaast horen we graag meer over jouw verwachtingen en je motivatie om deel te nemen aan het project. Het gesprek is bedoeld om te ontdekken of er een wederzijdse klik is op basis waarvan de vervolgstappen gezet kunnen worden. Als het gesprek voor jou en voor ons positief verloopt, kun je aspirant-lid worden. Na het aanleveren van een financieringsverklaring, kun je vervolgens een optie nemen op een woning.